Seura järjestää myös tänä vuonna sekä seuran sisäisiä että ulkoisia tapahtumia joihin tarvitaan järjestäjiä. Kaikki nämä tapahtumat löytyvät intrasta toimitsijoiden ilmoittautumiskalenterista, josta näkee avoimet tehtävät taikasanalla järjestäminen merkittyjen tapahtumien takaa. Ilmoittautua saa saman tien, ja kysyä saa aina.

Kevään ensimmäisiin Länsirasteihin Haukkalammella 27.4 tarvitaan vastaava. Lisäksi tarvitaan vielä 1-2 vastaavaa kauden myöhemmille Länsirasteille. Ratamestariksi haluavat voisivat ensin olla yhteydessä tapahtuman vastaavaan.

OK77 on vuorossa järjestää NÅID:n oravapolkufinaalin. Saimme päivämääräksi sunnuntain 4 kesäkuuta. Tapahtumaan tarvitaan aluksi kilpailunjohtaja ja ratamestari.

OK:n mestaruuskilpailut pidetään yleensä ennen Jukolaa, ja siihenkin tarvitaan kilpailunjohtaja ja ratamestari. Elokuussa järjestämme kaksi nuorisosarjakilpaluja ja syyskuun alussa Rakentajarastit, näin länsirastien lisäksi. Mailiin ja Höstrundaan tarvitaan myös järjestäjiä.

Intran ilmoittautumiskalenteri on paras apuvälineemme järjestelytehtäviä varten, joten käytetään sitä. Ja kysyä saa aina.