Tränuhals

OK 77 ja Lynx järjestävät yhdessä suunnistuksen pitkän matkan SM-kilpailut Kirkkonummen Meikossa tulevana viikonloppuna eli 3.-4.9.2016. Toivottavaa olisi, että mahdollisimman moni OK-lainen voisi osallistua sekä kisatalkoisiin että toimitsijatehtäviin kilpailujen aikana.

Kuljetustalkoot järjestetään torstaina 1.9. klo 17-21. Kilpailukeskuksen rakennustalkoot järjestetään perjantaina 2.9. klo 16-23. Purkutalkoot järjestetään heti kilpailujen päätyttyä sunnuntaina 4.9. noin klo 16 alkaen. Ilmoittautumiset talkoisiin varakilpailunjohtaja Anders Westerlundille (SMS-viesti numeroon 050 4363255).

Kilpailujen aikana (3.-4.9.) toimitsijat parkkeeraavat autonsa Gesterbyn koululle (Vilhonkummuntie 2, Kirkkonummi), josta siirrytään täysillä autoilla kilpailukeskuksen tuntumassa sijaitsevaan rajalliseen VIP-/toimitsijaparkkiin (Korsolammentie 33, Kirkkonummi). Toimitsijaryhmien vastaavat ohjeistavat tarkemmin omia ryhmiään.

Tietoa SM-kisoista kisasivuilla

Majoitus

OK 77:n seuramaja Nuuksiossa on erinomainen tukikohta SM-leirille. Tarkista varaustilanne ja hinnat täältä.

Mökin varauksia hoitaa Outi Grotefelt (044 2737 629,  outi.grotenfelt<ät>metropolia .fi)

Harjoitukset

OK 77:n SM-treenikarttoja ei enää postiteta. Kiitos kaikille karttoja tilanneille!

HUOM! SM-harjoitusratojen rastit haetaan maastosta välittömästi SM-kilpailuviikonlopun jälkeen.

Haukkalampi

Haukkalammen maasto vastaa varsin hyvin SM-kisamaastoa. Haukkalammella tarjolla kaksi harjoitusta: reitinvalinta/rastinotto (10 km, 8 km tai 6 km) sekä suunnistusvedot (7 km tai 5,5 km). Molemmista harjoituksista saa myös käyräkarttaversion.

Haukkalampi sm harjoitus rv 10 kayra 460

Haukkalampi sm harjoitus vedot 7 460

Kaitakorpi

Kaitakorvessa on tarjolla kaksi harjoitusta: reitinvalinta (9,5 km, 7 km tai 5,5 km) sekä suunnistusvedot (6,5 km tai 5 km). Molemmista harjoituksista saa myös käyräkarttaversion.

Kaitakorpi sm harjoitukset vedot kayra 460

Kaitakorpi sm harjoitukset rv 460 

Kaikki yllä mainitut harjoitukset on suunnitellut SM-kisojen ratamestariryhmän vetäjä Jouni Junkkaala.

Kaikkia karttoja saatavissa mittakaavassa 1:10 000.

...

OK 77 r.f.                                                                                                 PROTOKOLL

                                                                                                                                                

Höstmöte 2015

Tid             Tisdagen den 1 december 2015 kl. 18:10 – 21:04

Plats          Kasavuoren koulu, Grankulla

 

1                Mötets öppnande och fastställande av föredragningslistan

Mötet öppnades kl. 18.10 och föredragningslistan fastställdes.

 

2                Val av ordförande, sekreterare, två protokolljusterare och två rösträknare för mötet

Jarmo Koskela valdes till mötesordförande, Kerttuli Boucht till sekreterare samt Matias Kankkunen och Saila Korento till protokolljusterare och rösträknare. 

 

3                Konstaterande av närvarande röstberättigade medlemmar och andra medlemmar

Närvarande var 15 st. röstberättigade medlemmar.

 

4                Konstaterande av mötets laglighet och beslutsförhet

Kallelsen fanns på föreningens webbsidor två veckor innan mötet. Mötet konstaterades lagligt sammankallat och därmed beslutsfört.

 

5                Fastställande av medlemsavgifterna för följande år          

Styrelsen föreslog att höja medlemsavgifter enligt följande: 65 € per medlem, 210 € för familj samt 210 € för understödande medlem.

Förslaget

...

TMO-6 Ampumahiihto käytiin loisto-olosuhteissa Leppävaarassa 16.2.2016. Ampuma-asemamme herätti ansaittua huomiota muiden hiihtäjien keskuudessa. Kiitokset Jorille, joka pyöritti panokset (250 lumipalloa). Aloitteleva Supersarjalainen Jonny Donner oli nopein. Rafaela von Frenckell otti tarkkuusvoiton. Tavan mukaan käynnissä oli myös Espoon Hiihtoseuran harjoitus "meidän" laduillamme, - jotkut joutuivat ruuhkiin, mutta tuloksiin se ei vaikuttanut. Benjamin  Korento ja Rafaela ovat osallistuneet kaikkiin kuuten lajiin - hienoa!

TMO jatkuu maaliskuussa - millä lajilla ja minä päivänä selviää sään mukaan. Info tulee myöhemmin.

TMO-ampumahiihto   TMO, yhteensä 6/8

Kuva (Nina Nilsson). Panospulkka ja Penkalla tapahtuu.

Kauniaisten kaupungin urheilija-apurahat ovat nyt haettavana. Urheilija-apurahaa voi hakea Kauniaisissa pysyvästi asuva tai jatkuvasti toimiva nuori (alle 29-vuotias) urheilija ja valmentaja urheilutoiminnan tukemiseksi tai oman lajin jatko-opintomahdollisuuksien tarjoamiseksi. Kauniaisten kaupungin sivuilla on lisätietoja asiasta sekä hakemuslomake. Apurahojen hakemisen määräaika on 14.3.2016 klo 15.45.

Päivän (13.2.2016) U&E-harjoitusjuostiin korttelisuunnistuksena Kauniaisissa. Lähtö oli Galllträskin rannalla ja maali ylhällä Svenska skolcentrumetin pysäköintipaikala. Ratamestari Jenny Ray tarjosi kaksi vaihtoehtoa, - pitkän (7 km) ja lyhyen (4, 4 km). Yöllä sataneesta hohtavasta lumesta ja loistavasta hiihtokelistä huolimatta, paikalle saapui yli 30 haluikasta ja innokasta. Radat tarjosivat mutaman kimurantin reitivalinnan, jotka varmistivat, että ihanneajat eivät pitäneet. Harjoitus oli onnistunut ja aurinko näyttäytyi, joka johti iloisiin ilmeisiin!

(Tavallisesti emme julkaise "ohjelman" harjoitusantia, - mutta tässä yksi esimerkki perusviikon 7-8 seuraharjoituksesta. Toim. huom).

Tulokset   Kuva (Jenny Ray). Harjoitusmaali Kauniaisten Eteläisellä Heikelinmäellä.

Kansainvälinen viestisuunnistuskilpailu 68. Jukolan viesti ja 39. Venlojen viesti, Lappee-Jukola, järjestetään Lappeenrannassa 18.–19.6.2016. Ilmoittautuminen OK 77:n Venla- ja Jukola-joukkueisiin on avattu (intranet). Ilmoittautumisen ensimmäinen määräaika on 31.1.2016. Kaikkien ns. varmojen osallistujien toivotaan ilmoittautuvan jo tammikuun aikana, jolloin seura pystyy ilmoittamaan sopivan määrän joukkueita ennen ensimmäisen ilmoittautumiskynnyksen umpeutumista (=edullisin osallistumismaksu). Ilmoittautuminen on sitova. Hyvästä syystä (mm. sairastuminen, loukkaantuminen) ilmoittautumisen voi perua.

Jukola-valmisteluista ja joukkueiden muodostamisesta tiedotetaan seuran Jukola-sivulla.

Seuran talviurheilun monipuolisuusjuhlat tulevat taas, - nyt 39. kerran. Talvimoniottelu (TMO), joka pääosin on tarkoitettu reippaille junnuille, lastenmielisille ja TMO:n vannoutuneille ystäville alkaa tiistaina (pääasiallinen kisapäivä pitkin talvea) 19.1.2016. Ohjelmassa on 8 talvista lajia. Tarjolla on Pokaalisarja ja HD12 (molemmat viime vuoden voittajat, - Jonny Donner ja Matilda Nilsson, - ovat vaihtaneet sarjaa) sekä vanhemmille tarkoitetut Super- ja Hyper-sarjat. Alustava ohjelma, kisapaikat ja lajit löydät tästä linkistä (Tulevat tapahtumat). Kisaemäntänä häärii tänä vuonna Karin Mårtenson.

Kuva (Micke Berger). Kuvituskuva pulkkamäestä.

Neljäs LoppiasCup suunnistettiin tänä vuonna (5.-10.1) kovassa pakkasessa ja lumisin kehyksin. Kisapaikkoina Veikkola (Lynx), Mynttilä (EsSu), Keräkankare (HiKi) sekä finaali Haukkalammen lumisessa metsässä (OK77). Ennakkoon ilmoittautuneiden määrä oli huima, mutta totuuden hetkellä joukot jopa puoliintuivat. Finaalimetsään uskaltui vajaat 100 suunnistajaa.

Kuva (Carola Ray). Kisamaasto 10.1.2016

Tulokset Väliajat 
(LoppiasCupin kisasivu löytyy kohdasta Tulospörssi > Vanhat kilpailut)

FaLang translation system by Faboba