Kilpailuihin ilmoittautuminen IRMAssa

Suomen Suunnistusliiton uusi kilpailujen ja suunnistajien tietojärjestelmä on otettu käyttöön. Ilmoittautumiset kansallisiin kilpailuihin ja muiden henkilötietojen ylläpito tapahtuu IRMAssa. Mikäli suunnistajalle on aikaisemmin annettu lisenssinumero, tulisi hänen voida kirjautua sisään järjestelmään. Käyttäjätunnus on lisenssinumero ja salasana henkilötunnuksen loppuosa.

Lisenssin lunastaminen

Kilpailuihin ilmoittautuminen vaatii, että on voimassa oleva lisenssi. Lisenssien lunastaminen tapahtuu Suomisport-palvelussa (suomisport.fi). Yli 20-vuotiaat maksavat ja hankkivat lisenssinsä itse, nuorempien lisenssit ja niiden maksun hoitaa seura.

Kilpailuihin ja harjoituksiin ilmoittautuminen

Lisenssin lunastamisen jälkeen voit ilmoittautua kilpailuihin. SSL:n ja FSO:n kotisivuilla on hyvät ohjeet, linkit alla. Yli 20-vuotiaat maksavat kilpailumaksunsa kansallisiin kilpailuihin itse, nuorempien maksut hoitaa seura. Seura maksaa kaikille SM-, FSOM- ja NÅIDM-kilpailujen sekä viestien osallistumismaksut.

Kilpailuihin ilmoittaudutaan IRMAssa. Voit luoda esim. perheellesi ryhmän "suunnistuskaverit", jolloin voit ilmoittaa kisoihin myös muita kuin itsesi. Samalla voit säästää kustannuksissa, sillä jokaisesta maksutapahtumasta veloitetaan 0,54 - 8 € riippuen maksutavasta.

Ilmoittautumisaika kansallisiin kisoihin umpeutuu yleensä noin viikkoa ennen kilpailua. SM-kisoihin ilmoittaudutaan vähintään 10 päivää ennen kilpailua. Kaikki jälki-ilmoittautumiset ja maksut hoidetaan itse kilpailukutsun ohjeiden mukaisesti. Mestaruuskilpailuihin (SM, FSOM, NÅIDM) ei voi jälki-ilmoittautua.

Seuran kotisivuilla ylläpidetään kilpailukalenteria, mutta kansallisista kilpailuista on mukana vain meille tärkeimmät. Täydellinen kilpailukalenteri näkyy IRMAssa. Vaikka viestihalukkuudesta voi nyt ilmoittaa IRMAssa, ilmoittaudu kuitenkin myös omaan ilmoittautumisruutuumme.

Ilmoittautumiset harjoituksiin, järjestelyihin ym. tehdään edelleen seuran sivuilla ilmoittautumisruudussa.

Hyviä ohjeita ja neuvoja IRMAn käyttöön löydät täältä:

http://fso.huset.fi/data/files/506/IRMA_anvisningar_FSO1.pdf

Emit- ym. yhteystietojen muutokset 

Jos emit-numerosi muuttuu, tee muutos IRMAssa. Näin emit-numerosi on oikein myös harjoituksissa. Ilmoita aina myös muista yhteystietojesi muutoksista seuran sihteerille.