OK 77:n kärkikaarti (U&E) vahvistui täksi kaudeksi neljällä uudella suunnistajalla: Ida-Marie Skogvik (1991, lähtöseura IK Kronan), Wilhelm Stenbacka (1990, lisännyt suunnistuksen harrastuksiinsa), Antti Järvenpää (1996, Savon Suunta) sekä Oscar Stenbacka (kuva alla, 2000, VaaSu). Tappiopuolella toteamme, että Ina Westerlund vaihtaa edustusasunsa Paimion Rastin väreihin, mutta jatkaa siitä huolimatta aktiivisena seuran jäsenenä.
(Kuva: Oscarin arkistosta).

 

Toimitus esitti tulokkaille kysymyksiä: Mikä, mistä, mitä, miten, miksi? Alla vastauksia.

Ida-Marie (tuttavallisemmin Ida),  koulutuseltaan fysio ja nuoriso-ohjaaja, työskentelee Pääkaupunki-seudulla. Plakkarissa suunnistuksen SM-viestipronssia junnusarjoista. Nuoruudessaan kilpailut myös juoksulajeissa ja hiihdossa. Nykysin myös innokas penkkiurheilija. On vakuuttunut siitä, että hienhaju OK:ssa ei ole sen pahempi kuin muuallakaan. "Kyllä sen kanssa voi elää".

Wilhelm, vastavalmistunut liikuntatieteen maisteri, on viettänyt viimeiset 5½ vuotta suomenkielisessä ympäristössä Jyväskylässä. Äidinkieli ruotsi on päässyt ruostumaan, joten toivoo kielikylpyä lenkkipoluilla toisella kotimaisella kielitaidon tasapainottamiseksi. Ykköslajina hiihto ja ampumahiihto (joissa kilpailee SM-tasolla). Suunnistus on uusi harrastus. On ollut sprinttisuunnistuksen harjoituksissa onnistuessaan rastivälien kärjessä, sillä juoksuvoimaa (kilpailee myös juoksussa) riittää. Harrastaa myös ampumajuoksua. Pitää myös jalkapallosta, huonosta huumorista ja hyvästä ruu'asta.

Antti, Aallon teekkari, aloitti suunnistusuransa Pihkaniskoissa (2006) mutta on viimeiset kymmenen vuotta ollut kirjoilla (suunnistajana) Varkaudessa. Antti on varma siitä, että "etelän lämpö nostaa esiin parhaat aromit hiessä". Tähän mennessä tähtihetki osui Helsinki City-O 2017 loppukiriin, jossa oli kisan nopein välillä viimeinen rasti - maali. Tavoitteena on myös puolustaa Teekkarsuunnistajien viime talvena otettua hopeaa hiihdossa. Ohjelmassa löytyy sekä Kalevan Kierros ja Triathlon, joten lajivalikoima on todella laaja (luistelu, hiihto, soutu, juoksu, pyöräily, uinti, sähly ...).

(Kuva, KeKaRa, Martti Rosendahl). Antti Järvenpää.

Oscar opiskelee edelleen lukiossa Vörå idrottsgymnasium. Sysäyksen seurasiirtoon hän sai mielikuvien "menestyvä seura monta vuotta" ja kehuvien huhujen yhteistuloksena. Parhaat SM-sijoitukset ovat tulleet SM-hisussa (kahdesti viiden parhaan joukossa) sekä SM-keskimatkalla (H18, 15.). Harjoittelee monipuolisesti mm hiihtoa, juoksua ja maastopyöräilyä. Harrastaa myös kalastusta.