Jukolan viesti suunnistettiin Hollolan Hälvälässä 16.-17.6.2018. Kaikki seuran 8 joukkuetta (1874 joukkueen kisassa) pääsivät hyväksytysti maaliin - tosiasia, joka ei ole ollut itsestäänselvyys viime aikoina. Jukolassa juoksi yli 13000 ja Venloissa yli 6300 suunnistajaa. Kuusi OK:n naista tuplasi urakkansa kisan aikana.

Seuran näkökulmasta huomattavin saavutus oli Harry Eklundhin nousu 50 Jukola-lähdön tehneiden aateliston joukkoon. Onnittelut! Tapatuma huomioitiin sekä radiossa että TV:ssä (Kuva: Facebook-kaappaus: Harryn haastattelijana TV-profiili Ville Klinga). Nuoremmat ovat vasta tulossa - Petri Töttermanin 38. Jukolan putki on hatunnoston arvoinen suoritus. Venloissa Vellamo Toivonen, Carola Ray ja Saila Korento kohensivat seuraennätystä 30 Venla-kisan tasolle.

Itse kisassa Ykkönen ohitti, tahmean avauksen jälkeen, Kakkosen osuudella viisi. Maalissa, selvän hajuraon turvin, sijoitukset olivat 132 ja 134. Seuran vahvistettu naisjoukkue Victorious Secret oli maalissa 890. Nosto- ja pudotusennätyksiä ei tehty, mutta niitä kyllä hätyyteltiin urakalla. Tulossivulle.